logo mob crni

logo crni

logo crni

Preostalo do Festivala:
2
0
dan(a)

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017

Prijavi se na newsletter

 

Volonteri na 64. Pulskom filmskom festivalu!


volonteripff3


Volontiraj na 64. izdanju Pulskog filmskog festivala!

Pulski filmski festival poziva zainteresirane pojedince da se prijave za volontiranje i unutar volonterskog tima sudjeluju u pripremi i realizaciji najdugovječnijeg filmskog festivala u Hrvatskoj.

Volonterske aktivnosti?
Volonteri će dobiti priliku okušati se u aktivnostima na različitim festivalskim lokacijama te u nekoliko festivalskih odjela tijekom pripreme i provedbe. Festivalski odjeli u čijem će radnom timu volonteri aktivno sudjelovati jesu press-odjel, odjel za goste i marketing te odjel tehnike i produkcije.

Press, tehnika, hospitality… koji je odjel za mene?
Aktivnosti unutar press-odjela podrazumijevaju pripremu potrebnih novinarskih materijala, distribuciju istih te komunikaciju s novinarima. Neke od aktivnosti u odjelu za goste vezane su uz pripremu festivalskih i sponzorskih poklon-paketa te grupiranje i izdavanje akreditacija svim gostima Festivala, dok su u odjelu marketinga volonteri angažirani u svim segmentima pripreme i distribucije sponzorskih materijala potrebnih za različite programe unutar Festivala. Volonteri tehničkog odjela sudjeluju u procesu opremanja, odnosno u montaži i demontaži potrebne opreme na različitim festivalskim lokacijama, a volonteri produkcijskog odjela participiraju u aktivnostima koje obuhvaćaju realizaciju radionica, izložba, filmskih projekcija i konferencija, a odvijaju se na različitim festivalskim lokacijama kao što su Kino Valli, Istarsko narodno kazalište, pulska Arena, Circolo i mnoge druge.

Koji je period volontiranja?
Volontiranje na 64. Pulskom filmskom festivalu predviđeno je od 12. do 23. srpnja, a sastoji se od pretfestivalskih (12.-14.) i festivalskih aktivnosti (15.-23.).

Tko se može prijaviti?
Prijaviti se mogu svi željni novih poznanstava u svakom pogledu. Stoga pozivamo srednjoškolce, studente, mlade i malo starije filmoljupce, ili one koji će to tek postati, starije od 18 godina da se pridruže volonterskom timu 64. Pulskog filmskog festivala! Ove godine mogućnost volontiranja pružamo i maloljetnim osobama, od 15 i 18 godina, koji uz roditeljsku suglasnost koja se nalazi OVDJE mogu postati dio volonterskog tima.

…a kako se mogu prijaviti?
Prijaviti se možeš putem online prijavnice uz koju je potrebno priložiti kratki životopis i fotografiju.

Što ću dobiti od volontiranja?
Osim jedinstvenog festivalskog iskustva volonteri će proširiti i nadograditi dosadašnja znanja i vještine unutar vlastitog interesnog područja. Također svim volonterima osigurana je festivalska akreditacija, uz koju besplatno mogu pratiti sve festivalske programe, zatim službena majica 64. Pulskog filmskog festivala, volonterska knjižica te topli obroci tijekom trajanja Festivala.

…a što je sa smještajem?
Zamisli ovo – ljeto, more, sunce, plaža… i Pulski filmski festival! Ove su godine za sve gostujuće volontere osigurane parcele za kampiranje u Kampu Arena Stoja (uz posjedovanje vlastite opreme) tijekom Festivala od 15. do 22. srpnja.

Prijave za volontiranje na 64. Pulskom filmskom festivalu su zatvorene, a rezultati će biti objavljeni 30. lipnja na web-stranici Festivala. Za bilo kakve dodatne upite kontaktirajte koordinatoricu volontera Vinku Bedeković na volonteri@pulafilmfestival.hr.

U slučaju iznenadne spriječenosti ili odustajanja prijavljeni volonteri svoje sudjelovanje mogu otkazati najkasnije do 7. srpnja 2017. godine.

• PRAVILNIK ZA VOLONTERE
• SUGLASNOST ZA VOLONTIRANJE MALOLJETNIKA

 

Preostalo do Festivala:
2
0
dan(a)

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017

Prijavi se na newsletter

 
image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu
CROATIAOSIGURANJE