logo mob

logo datum

logo datum

T Logo 3c p DE
logo filmofeel 2017

app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 
Potvrđujem da sam pročitao/la i prihvatio/la
Izjavu o zaštiti osobnih podataka.

P.S. Pula - 4. i 5. kolovoza na Kaštelu

KASTEL2018najavaCLANAK

U subotu 4. kolovoza otvara se program P.S. Pula, Festival nakon Festivala, koji u intimnijem ambijentu pod zvijezdama, na pulskom Kaštelu, publici željnoj vrhunskih europskih naslova nudi širok spektar tema i žanrova.

Program u 21:30 otvara film „Knjižara“ (r. Isabel Coixet) čija je radnja smještena krajem 50.-ih godina prošlog stoljeća. Florence Green odluči otvoriti prvu knjižaru u primorskom mjestašcu na istoku Engleske i predstavljajući sugrađanima najbolje od suvremene literature, izazvati će malu kulturnu revoluciju. U 23:40 prikazati će „Sretni Lazzaro“ (r. Alice Rohrwacher), film koji je na ovogodišnjem Cannesu osvojio nagradu za najbolji scenarij a koji govori o naivnosti i nevinosti jedne duše u suvremenom svijetu.

U nedjelju će se u prvom terminu prikazati film „Eva“ (r. Benoit Jacquot) , psihološki triler u kojemu se mladi žigolo pokušava spasiti od blamaže pronalazeći inspiraciju u tajanstvenoj prostitutki, a potom „Marvin“ (r. Anne Fontaine) film o suočavanju mlade osobe s demonima svog djetinjstva od kojih je pobjegao.

Ulaznice možete osigurati OVDJE ili prije projekcije na Kaštelu i iznose 15,00kn po filmu.

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017


app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 
Potvrđujem da sam pročitao/la i prihvatio/la
Izjavu o zaštiti osobnih podataka

14 Festivalskih lokacija

image
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu

pulaplus