logo mob crni

logo crni

logo crni

Preostalo do Festivala:
8
2
dan(a)
T Logo 3c p DE
logo filmofeel 2017

app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 

Započele prijave za Pustolovni laboratorij profesora Baltazara i RED radionicu za digitalnu generaciju

baltazarredVIJEST

64. Pulski filmski festival s velikim zadovoljstvom okuplja i poziva svu zainteresiranu djecu i mlade da se izravno uključe i prijave na tradicionalne i popularne radionice.

Radionica izrade animiranog filma Pustolovni laboratorij profesora Baltazara i ovog ljeta otvara svoja vrata novoj generaciji mladih zaljubljenika u sedmu umjetnost.

Dobrodošli su svi mališani u dobi od 7 do 12 godina željni novih sadržaja, eksperimentiranja i uzbudljivih filmskih podviga. Radionica je zamišljena kao jednotjedni program u kojem se djeca upoznaju s tehnikama izrade i produkcije animiranog filma. Uz vodstvo Vibora Juhasa i Manuela Šumberca prolaze se svi segmenti: razrada priče, scenarija, kreiranja likova i njihovih osobnosti, osnove animacije i produkcije. Radionica će se održati u Circolu - Zajednica Talijana Pula od 12. do 20. srpnja 2017. godine. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 400,00 kuna, dok je za svako sljedeće dijete iz iste obitelji 300,00 kuna.

RED radionica za digitalnu generaciju i ove godine poziva u svijet svega što si dosad mogao/la vidjeti samo na malim i velikim ekranima i uz zaljubljenike u kinematografiju i najsuvremeniju tehnologiju, budi dio ove kreativne i uzbudljive priče i ostvari vlastiti film. Radionica se održava na engleskom jeziku, a prijaviti se mogu svi u dobi od 12 do 16 godina. U Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula od 13. do 20. srpnja 2017. godine od 9:00 do 14:00 sati voditeljica Judita Gamulin polaznicima će održati program koji je podijeljen na praktični i edukativni dio, uz posebna predavanja organizirana u suradnji s vodećim filmskim profesionalcima. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 500,00 kuna, dok je za svako sljedeće dijete iz iste obitelji 400,00 kuna.

Prijave traju do 28. lipnja 2017. ili do ispunjenja kapaciteta.

Sve dodatne informacije možete saznati putem e-maila na: simon@pulafilmfestival.hr ili na broj na +385 99 484 29 61.

• Pustolovni laboratorij profesora Baltazara - PRIJAVE SU ZATVORENE
• RED radionica za digitalnu generaciju - PRIJAVE SU ZATVORENE

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017


app store ikona google play ikona
Preostalo do Festivala:
8
2
dan(a)

Prijavi se na newsletter

 

14 Festivalskih lokacija

image
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu

pulaplus