logo 67

         powered by
t com

logo 67


Ljubazno Vas molimo da odvojite vremena za sljedeće upute kako bi Vam posjet Festivalu protekao na što sigurniji način.


PRESS PROJEKCIJE I  KONFERENCIJE

Press projekcije održavat će se u Kinu Valli. Raspored možete pronaći OVDJE.

Konferencije za novinare održavat će se u velikoj dvorani Zajednice Talijana - Circolu, uz obvezno nošenje zaštitne maske na licu. Nakon zauzimanja mjesta s kojeg će novinar pratiti konferenciju te uz održavanje preporučenog razmaka od 1,5 m, maska se smije spustiti s lica.


ARENA

Ulazi u Arenu bit će otvoreni od 19:00 sati. Ulazak posjetitelja planiran je tako da se najprije popunjavaju najudaljenija mjesta, a prilikom izlaska najprije izlaze mjesta najbliže izlazu.

U Areni neće biti u ponudi ugostiteljske i prehrambene usluge.


CIRCOLO U VEČERNJIM SATIMA

U večernjim satima na terasi Circola bit će postavljeni stolovi uz propisani razmak. Radno vrijeme je ograničeno do 00:00.


Koristimo priliku da Vas obavijestimo da je u svim zatvorenim prostorima obvezno nošenje zaštitne maske za lice; i prilikom korištenja javnog prijevoza ili posjetu trgovini. 


ANKETNI LISTIĆ

Pozivamo Vas da ispunite anketni listić koji će biti priložen press materijalima i ocijenite ovogodišnje filmove u konkurenciji za Zlatne Arene. Ispunjeni listić možete dostaviti u press centar do petka, 3. rujna u 14:30 ili na email sanela@pulafilmfestival.hr.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

predsjednik hr Min kulture logo GRAD PULA LOGO zupanijodjelzakulturu