Press centar nalazi se u predvorju Kina Valli, Giardini 1.

Press centar radit će svakoga dana od 9 do 20:30 sat od 18. srpnja do 26. srpnja.

Press centar je zadužen za pružanje informacija, naknadne zahtjeve za akreditacije, listu gostiju, posredovanje za intervjue te dogovaranja posebnih projekcija putem video linka.

*Organizator zadržava pravo izmjene rasporeda press projekcija i konferencija za novinare, kao i ostalog press materijala.

 

PRESS PROJEKCIJE, PRESS KONFERENCIJE I FESTIVALSKI OTOK

Projekcije filmova za medije održavat će se u Kinu Valli, Giardini 1. Konferencije za medije održavat će se svakoga dana na Festivalskom otoku ispred Kina Valli, Giardini 1.

Rasporedi održavanja projekcija i konferencija dostupni su u Press centru.

 

POSUDBA RAČUNALA   

U Press centru moguće je posuditi prijenosno računalo, uz vremensko ograničenje od 90 minuta.

 

NOVINARSKE AKREDITACIJE

Novinarske akreditacije mogu se preuzeti svakoga dana od četvrtka, 16. srpnja, u Zajednici Talijana Circolo, Carrarina 1, u danima prije početka Festivala od 9 do 20 sati, a za vrijeme trajanja festivala od 9 do 21 sat. Svi dodatni zahtjevi za akreditiranje moći će se preuzeti i ispuniti u Press centru te predati u Festivalskom centru, djelatnicima Odjela za akreditiranje. Podnošenje zahtjeva za akreditiranje ne garantira odobrenje akreditacije.

 

ZAHTJEVI ZA INTERVJU

Zahtjevi za intervju dostupni su u  Press centru. Zahtjev za intervju molimo čitko ispuniti i predati djelatnicima Press centra. Nakon obrade zahtjeva, a u roku od najviše 24 sata od njegovog podnošenja, ured za Odnose s javnošću će kontaktirati podnositelja. Molimo da se ugovoreni intervjui ne otkazuju, no ako je takvo što neizbježno, dužni ste kontaktirati ured za Odnose s javnošću barem 3 sata prije početka već ugovorenog intervjua.

Službeni prostor za intervjuiranje jest foaje Kina Valli, Giardini 1.

 

VAŽNO! VREMENSKI EMBARGO!

Molimo sve novinare koji filmove iz Hrvatskog programa gledaju na jutarnjim projekcijama za medije da svoje kritike NE objavljuju prije početka večernje projekcije filma u Areni.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

predsjednica hr Min kulture logo GRAD PULA LOGO zupanijodjelzakulturu pulaplus HTZpokrovitelji tzistraPOKROVITELJ