logo 67

         powered by
t com

logo 67


Press centar nalazi se u Zajednici Talijana – Circolu, Carrarina 1.

Press centar radit će svakoga dana od 9:00 do 18:00 sat od 29. kolovoza do 4. rujna.

Press centar je zadužen za pružanje informacija, naknadne zahtjeve za akreditacije i posredovanje za intervjue.

*Organizator zadržava pravo izmjene rasporeda press projekcija i konferencija za novinare, kao i ostalog press materijala.

Ljubazno Vas molimo da odvojite vremena i pročitate posebne mjere koje su trenutno na snazi kako bi Vam posjet Festivalu protekao na što sigurniji način.

PRESS PROJEKCIJE, PRESS KONFERENCIJE

Projekcije filmova za medije održavat će se u Kinu Valli, Giardini 1.

Medijske konferencije održavat će se u Zajednici Talijana – Circolu..

Rasporedi održavanja projekcija i konferencija dostupni su u Press centru.

NOVINARSKE AKREDITACIJE

Novinarske akreditacije mogu se preuzeti svakoga dana od petka, 28. kolovoza, u Zajednici Talijana Circolo, Carrarina 1, u danima prije početka Festivala od 9 do 19 sati. Svi dodatni zahtjevi za akreditiranje moći će se predati u Press centru, djelatnicima Odjela za akreditiranje. Podnošenje zahtjeva za akreditiranje ne garantira odobrenje akreditacije a Zahtjev se obrađuje u roku od 24 sata. 

ZAHTJEVI ZA INTERVJU

Zahtjevi za intervju dostupni su u  Press centru. Zahtjev za intervju valja čitko ispuniti i predati djelatnicima Press centra. Nakon obrade zahtjeva, a u roku od najviše 24 sata od njegovog podnošenja, odjel za Odnose s javnošću će kontaktirati podnositelja. Molimo da se ugovoreni intervjui ne otkazuju, no ako je takvo što neizbježno, podnositelji su dužni kontaktirati odjel za Odnose s javnošću najmanje 3 sata prije početka već ugovorenog intervjua.

Službeni prostor za intervjuiranje jest foaje Kina Valli, Giardini 1.

VAŽNO! VREMENSKI EMBARGO!

Molimo sve novinare koji filmove iz Hrvatskog programa gledaju na jutarnjim projekcijama za medije da svoje kritike NE objavljuju prije početka večernje projekcije filma u Areni.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

predsjednik hr Min kulture logo GRAD PULA LOGO zupanijodjelzakulturu