logo 67

         powered by
t com

logo 67


kastelfotka

Četvrtak, 9. kolovoza u 21.30 na Kaštelu će se prikazati „Na plaži Chesil“ (r. Dominic Cooke), britanska drama smještena ranih 60.-ih godina prošloga stoljeća koja govori o potencijalnoj ljubavi jednog para kojeg razdvaja društveni pritisak, i naposljetku njihov susret u starijoj dobi i prizivanje propuštenog života.
U 23.30 slijedi kriminalistička drama „Amok“ (r. Vardan Tozija). Glavni junak, Filip, napušten je tinejdžer na margini društva, kojega korumpirani policajac prisiljava da sudjeluje u događaju koji će završiti kobnim posljedicama. U nemogućnosti da se izbori za pravdu, bijesan i razočaran, svoje će prijatelje povesti u osvetnički pohod protiv zlog i korumpiranog svijeta.

Prvi film na rasporedu posljednjeg dana programa, u petak 10. kolovoza, je izraelska komedija „Posljednji bend u Libanonu“ (r. Ben Bachar, Itzik Kricheli). Tri pričuvna vojnika našli su se napušteni na „ničijoj zemlji“ nakon što se njihova vojska povukla s granice, te pokušavaju pronaći način da se vrate kući živi.
Film koji zatvara P.S. Pulu je „Biser Bojane“ (r. Milan Karadžić) kriminalistička komedija o mladom liječniku koji na putu da susretne oca, za kojeg je mislio da je umro, upoznaje djevojku Lolu, kćerku inspektora koji ujedno želi uhapsiti njegovog oca.

predsjednik hr Min kulture logo GRAD PULA LOGO zupanijodjelzakulturu