logo 67

         powered by
t com

logo 67


baltazar clanak

Popularne interaktivne radionice - Pustolovni laboratorij profesora Baltazara i Radionica za digitalnu generaciju i ove će godine okupiti nove naraštaje zaljubljenika u Sedmu umjetnost

Radionica izrade animiranog filma pomoću stop animacije, Pustolovni laboratorij profesora Baltazara, otvara svoja vrata svim mališanima u dobi od 7 do 12 godina. Uz stručno vodstvo grafičke dizajnerice i ilustratorice Petre Zlonoge  polaznici će se tijekom jednotjednog programa detaljno educirati o svim segmentima izrade animacije: od izrade i razrade priče, pisanja scenarija, kreiranja likova i njihovih osobnosti, do osnove animacije i potom produkcije i post-produkcije. Radionica će se održavati u Dječjem vrtiću Rin Tin Tin u Puli (Uspon Svetog Stjepana 1) od 10. do 18. srpnja 2019. godine (izuzev vikenda 13. i 14. srpnja) u jutarnjem i popodnevnom terminu. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 400,00kn, a ukoliko radionicu žele pohađati dvoje djece iz iste obitelji, sljedećem je kotizacija 300,00 kuna.

Radionica za digitalnu generaciju poziva u filmski svijet mlade u dobi od 13 do 16 godina da pomoću najsuvremenije tehnologije osmisle i realiziraju vlastiti film. Radionica će se održavati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula od 11. do 18. srpnja 2019. godine od 9:00 do 14:00 sati pod vodstvom redateljice Judite Gamulin koja će polaznicima iz prve ruke približiti i praktični i edukativni dio filmskog svijeta. Održati će se i posebna predavanja organizirana u suradnji s vodećim filmskim profesionalcima. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 500,00 kuna, a za svako sljedeće dijete iz iste obitelji 400,00 kuna.

Za obje radionice prijave su otvorene do 27. lipnja 2019., odnosno do ispunjenja kapaciteta.

Sve dodatne informacije mogu se zatražiti putem e-maila na marina@pulafilmfestival.hr.

predsjednik hr Min kulture logo GRAD PULA LOGO zupanijodjelzakulturu