logo 67

         powered by
t com

logo 67


dogmapressVIJEST1

Svoj peti album po redu naziva Nemir Dogma će promovirati u sklopu Pulskog filmskog festivala, u četvrtak u 23.30 sati, u Circolu.

Kako je na konferenciji za medije rekao frontman grupe, Sandro Pettener, album se sastoji od 11 pjesama i okupio je mnoge goste – Sašu Antića iz TBF-a, vokalne skupine Cantus Populi i Nešpula, Branka Sterpina na trubi, Luku Žužića na trombonu, repera Akona, Tehno Vikinge, Carlosa Fagina i Maju Griparić iz Čvegera, a većina će im se pridružiti i na koncertu.

Saša Antić nije stigao na press konferenciju ali je poslao pismenu izjavu u kojoj kaže kako je riječ o sjajnoj i zabavnoj glazbenoj suradnji. „Ovo je već naša treća suradnja s Dogmom i strašno me veseli“, stoji u izjavi.

Dogma postoji od 1995. godine, a ovaj je koncert poklon gradu, Puležanima i Festivalu, rekao je Pettener. Album izlazi u rujnu a sniman je na više lokacija, većim djelom u pulskom studiju Partizan. Perica Šuran snimao je najviše materijala, a nešto je snimao i Marijan Jelenić iz Nole. Omot je radila Kristina Kalčić Brajković iz studija KKA.

Kako je najavio Tonči Pavlinović koji je u Dogmi na bubnjevima, sutrašnji koncert trajati će oko 1,45 minuta i na njemu će uz devet pjesma s novog albuma izvesti i stare hitove.

Zahvalili su Gradu Puli, Turističkoj zajednici Grada Pule i Istarskoj županiji te radio Maestralu, Regional expressu i Glasu Istre na potpori.

predsjednik hr Min kulture logo GRAD PULA LOGO zupanijodjelzakulturu