logo 67

         powered by
t com

logo 67


slide pff

Otvorene prijave za nenatjecateljske programe 67. Pulskog filmskog festivala

Pulski filmski festival poziva zainteresirane autore i producente na prijavu filmova u nenatjecateljske programe 67. Pulskog filmskog festivala koji će se održati od 18. do 26. srpnja 2020.

Javni poziv otvoren je od 17. veljače za sve filmove proizvedene 2019. ili 2020. godine, neovisno o premijernom statusu, a mogu se prijaviti i manjinske koprodukcije. 

Nenatjecateljski hrvatski programi uključuju kratke i srednjemetražne igrane filmove, dramske serije, dokumentarne serijale, dokumentarne i animirane filmove te glazbene spotove koji će se prikazati u filmskim programima Kratka Pula, Portarata, Pulica, Dizalica i Ambrela.

Otvorene su prijave i za Studentski program za  kratke igrane, dokumentarne i animirane iz Hrvatske i inozemstva u produkciji akademija, filmskih studija i škola koje su suradnici Festivala i ostalih  visokoškolskih ustanova.

Hrvatski distributeri i strani producenti mogu prijaviti filmove u nenatjecateljski Međunarodni program. Međunarodni program otvoren je za sve strane igrane filmove, dokumentarne filmove (s tematikom iz povijesti filma), dramske serije i dokumentarne serijale (pilot ili dvije sukcesivne epizode) i kratke igrane filmove koji na Pulskom filmskom festivalu imaju svoje prvo javno prikazivanje u Republici Hrvatskoj. Također su otvorene prijave za međunarodni dio programa za djecu Pulica za dugometražne igrane i animirane filmove i za međunarodni dio programa Kino uz more za dugometražne igrane filmove za srednjoškolce Dizalica i mlade Ambrela.

Prijavnice i dodatne informacije dostupne su OVDJE.

predsjednik hr Min kulture logo GRAD PULA LOGO zupanijodjelzakulturu