logo 67

         powered by
t com

logo 67


arena slider6

Pulski filmski festival poziva producente na prijavu filmova u programe 67. Pulskog filmskog festivala koji će se održati od 18. do 26. srpnja 2020. Javni poziv otvoren je od 11. svibnja do 1. lipnja u ponoć za filmove proizvedene u tekućoj ili prošloj godini. Poziv je otvoren za natjecateljske i nenatjecateljske programske kategorije.

Uslijed novonastale situacije uzrokovane nizom mjera protiv sprečavanja širenja zaraza virusom COVID 19, poziv se ove godine iznimno raspisuje u svibnju a sama realizacija programa odvijat će se sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi.

Prijave za natjecateljski Hrvatski program otvorene su za hrvatske igrane filmove i manjinske koprodukcije u trajanju od najmanje 70 minuta. 

PRIJAVNICA ZA HRVATSKI PROGRAM - HRVATSKI FILM - prijave su zatvorene

PRIJAVNICA ZA HRVATSKI PROGRAM - MANJINSKE KOPRODUKCIJE - Prijave su zatvorene


Prijave za program Kratka Pula produžene su do 1. lipnja za hrvatske igrane filmove i serije u trajanju do 70 minuta te dugometražne dokumentarne filmove - prijave su zatvorene. 

Ujedno se pozivaju i producenti hrvatskih dugometražnih igranih filmova čiji se dovršetak očekuje nakon 67. Pulskog filmskog festivala da svoj film predstave u programu Filmovi u nastanku - prijave su zatvorene.

 

predsjednik hr Min kulture logo GRAD PULA LOGO zupanijodjelzakulturu