logo 67

         powered by
t com

logo 67


Poštovani,

zbog iznimnog nacionalnog trenutka, Pulski filmski festival prilagodit će dio nedjeljnog programa.

Predviđene projekcije u Areni Dom u 21.30 i dramske serije Novine 2 i Crno-bijeli svijet u 23.10, održat će se u istom terminu u Istarskom narodnom kazalištu.

Dokumentarni film Ingrid Bergman: Njezinim riječima prikazat će se u subotu, 21. srpnja u 15 sati, a Jasper Jones iz programa Dizalica u nedjelju, 22. srpnja u 17 sati, obje u Istarskom narodnom kazalištu.

Projekcija kratkometražnog filma Ljeto '17 i manjinske koprodukcije Nemoguće malen predmet prikazat će se u subotu, 21. srpnja u 17 sati na istoj lokaciji, a film Nemoguće malen predmet prikazat će se i u nedjelju, 15. srpnja u 13.30 sati u Kinu Valli.

U ponedjeljak, 23. srpnja u 19 sati u Kinu Valli prikazat će se film Posljednji bend u Libanonu, a u 21 sat film Skreni lijevo na kraju svijeta, dok se projekcija filma Dobri dečko iz Jeruzalema otkazuje.

Cjelokupni nedjeljni filmski program na Portarati prikazati će se u ponedjeljak, odnosno SOA, Tiho, Čistoća, Vidi ti nju i Kamen u ruci, uz film Draga košarko.

Izložba Cinemaniac - Misliti film 2018, umjesto u nedjelju, otvorit će se u ponedjeljak, 16. srpnja u 20 sati (MMC Luka).

predsjednik hr Min kulture logo GRAD PULA LOGO zupanijodjelzakulturu