Poziv volonterima – postanite dio ekipe Pulskog filmskog festivala!

 Poziv volonterima – postanite dio ekipe Pulskog filmskog festivala!

Pulski filmski festival poziva sve zainteresirane starije od 15 godina da postanu dio tima najdugovječnijeg filmskog festivala u Hrvatskoj i prijave se za volontiranje na jubilarnom, 70. izdanju Festivala koji će održati od 15. do 23. srpnja 2023. u Puli.

Volonteri na Festivalu neizostavni su dio ekipe, a tijekom devet dana trajanja Festivala imat će priliku sudjelovati u dnevnom radnom ritmu Festivala, upoznati filmske ekipe i steći vrijedno festivalsko iskustvo. Svim volonterima osigurana je festivalska akreditacija uz koju besplatno mogu pratiti sve festivalske programe, službena majica, volonterska knjižica te topli obroci tijekom trajanja Festivala. Također, i ove su godine za sve gostujuće volontere osigurane parcele za kampiranje u Kampu Arena Stoja (uz posjedovanje vlastite opreme) od 14. do 23. srpnja 2023.

Zbog dosadašnjeg iznimnog interesa mladih da budu dio festivalske Pule, otvorena je mogućnost volontiranja starijim maloljetnicima (od 15 do 18 godina), koji uz roditeljsku suglasnost mogu postati dio volonterske ekipe.

U razdoblju od 15. do 23. srpnja 2023. volonteri će u Puli sudjelovati u aktivnostima vezanim uz provedbu Festivala, a prilikom prijave mogu iskazati svoje afinitete i naznačiti u kojem sektoru žele pridonijeti: produkciji, marketingu, uredu za goste, odjelu tehnike ili odjelu odnosa s javnošću.

Prijave su otvorene do 15. lipnja ili do popunjavanja predviđenih volonterskih pozicija. Prijave se zaprimaju putem online obrasca (Dodatne informacije mogu se dobiti i putem e-pošte volonteri@pulafilmfestival.hr.

U slučaju iznenadne spriječenosti ili odustajanja prijavljeni volonteri svoje sudjelovanje mogu otkazati najkasnije do 4. srpnja 2023. godine.

Povezane novosti

Skip to content