Za “Circolo Classic” traži se karta više!

 Za “Circolo Classic” traži se karta više!

U nedjelju, 20. kolovoza u programu “Circolo Classic” bit će prikazan film “Višnja na Tašmajdanu”  redatelja Stole Jankovića, a u utorak, 22. kolovoza “Skupljači perja” redatelja Aleksandra Petrovića. Projekcija “Skupljača perja” iznimno će u istom terminu (utorak, 21h) biti održana u Kinu Valli, a radi naknadne izmjene lokacije, moguće je zamijeniti već kupljene ulaznice za neki drugi film ili ostvariti povrat novca.

Tijekom filmskog programa “Circolo Classic” koji se održava dva puta tjedno (utorkom i nedjeljom od 21 sat) na terasi pulskog Circola dosad su prikazani naslovi “Poseban tretman” (r. Goran Paskaljević), “Prekobrojna” (r. Branko Bauer), “Lito vilovito” (r. Obrad Gluščević) te “Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT” (r. Dušan Makavejev). Interesa za filmskim klasicima pod zvijezdama ne nedostaje i gotovo sve održane projekcije su rasprodane.

Slijedi film “Višnja na Tašmajdanu” s Nedom Arnerić u glavnoj ulozi koji će biti prikazan na terasi Circola u nedjelju, 20.8., a projekcija filma “Skupljači perja” najavljena za utorak, 22. kolovoza, seli u Kino Valli radi drugih događanja u blizini Circola koja bi mogla ometati projekciju.

Svi koji su unaprijed kupili ulaznice za “Skupljače perja” na blagajni, a radi izmjene lokacije žele ostvariti pravo na povrat novca ili zamjenu ulaznice za drugu projekciju iz programa Circolo Classic ili redovnog programa Kina Valli, mogu se javiti na blagajnu Kina Valli (18:00-21:00) najkasnije 24 sata prije projekcije. Kupci ulaznica kupljenih putem internetske prodaje bit će o mogućnostima zamjene ili povrata informirani na registrirane e-mail adrese.

Filmski program “Circolo Classic”, koji je dio obilježavanja 70. obljetnice Pulskog filmskog festivala, nastavlja se do početka rujna, a slijede još filmovi: “Lepota poroka” Živka Nikolića, “Kad budem mrtav i beo” Živojina Pavlovića, “Miris poljskog sveća” Srđana Karanovića te “Davitelj protiv davitelja” Slobodana Šijana.

Sve projekcije započinju u 21 sat, a cijena ulaznice iznosi pet eura. Ulaznice su dostupne putem mrežne stranice www.kinovalli.net ili gotovinskim plaćanjem na blagajni Circola sat vremena prije početka filma. Program se održava u organizaciji JU Pula Film Festival i Zajednice Talijana Pula, uz potporu Ministarstva kulture, Istarske županije, Grada Pule, HAVC-a, Turističke zajednice Pula dok je sponzor programa Transcom. Više o samom programu i ulaznice možete pronaći OVDJE

Povezane novosti

Skip to content