Ulaznice

PRODAJNA MJESTA

INFO PUNKT (Giardini): Od 4. do 18. srpnja 2024. od 09:00 do 22:00
ISPRED ARENE: 11. – 18 srpnja 2024. od 18:00 do 00:00 sati

ONLINE ULAZNICE – POVEZNICA ZA KUPOVINU

CIJENE ULAZNICA

Pojedinačne filmske večeri u Areni: 6,00eur
Komplet ulaznica za sve večeri u Areni: 35,00eur

POGODNOSTI ZA STUDENTE I UMIROVLJENIKE (izuzev 18. srpnja)

Studenti – uz predočenje statusa studenta ostvaruju pravo na kupnju ulaznice za pojedinačnu večer u Areni po cijeni od 5,00eur.

Umirovljenici – uz predočenje potvrde umirovljeničkog statusa ostvaruju pravo na kupnju ulaznice za pojedinačnu večer u Areni po cijeni od 3,00eur.

Pogodnosti za studente i umirovljenike ne vrijede za projekciju filma Gru i Malci: Neustrašivi špijuni (Arena,18. srpnja), svi uzrasti plaćaju punu cijenu ulaznice u iznosu od 6,00eur.

Višečlane obitelji s četvero i više djece – uz predočenje odgovarajuće potvrde o obiteljskom stanju koju prilaže roditelj ili skrbnik, a izdaje nadležni odjel pri Uredu državne uprave u Istarskoj županiji, višečlane obitelji imaju pravo na kupnju kompleta ulaznica za sve večeri po cijeni od 15,00eur po osobi i 3,00eur za večer po osobi. Ulaznice se kupuju isključivo na informativnom punktu.

Slobodan ulaz:

  • Filmski programi u Kinu Valli, INK i na Ambreli
  • programi u Domu hrvatskih branitelja
  • izložbeni programi u Galeriji Makina, Galeriji Novo i HUiU galeriji

Filmske projekcije na Brijunima:

  • ulaznice za brod dostupne su u poslovnici Nacionalni Park Brijuni (Fažana) na dan projekcije od 16:00 sati. Cijena ulaznice za brod iznosi 10,00eur a ulaz na projekciju je slobodan.
  • Svi međunarodni filmovi bit će podnaslovljeni na hrvatski jezik, a oni koji nisu na engleskom i na engleski jezik. Svi hrvatski filmovi u Areni bit će podnaslovljeni na engleski jezik.

 

OPĆI UVJETI

Pula Film Festival zadržava pravo izmjene programa. Pula Film Festival ne obvezuje se na povrat novca od prodaje ulaznica te nije odgovoran za eventualnu štetu u slučaju prekida ili neodržavanja programa uslijed vremenskih nepogoda ili izvanrednih okolnosti.

Na svim festivalskim lokacijama zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava, staklene ambalaže, alkohola te predmeta podesnih za nanošenje tjelesnih ozljeda! Strogo je zabranjen svaki način audio i video snimanja. U slučaju korištenja bilo koje vrste video opreme (kamere, fotoaparata, mobilnog uređaja), festivalsko osoblje ili osobe iz osiguranja mogu udaljiti osobu koja koristi prethodno spomenutu opremu.

U slučaju kiše, kada organizator Festivala javno objavi putem internetske stranice, društvenih mreža ili lokalnih medija, projekcija se iz Arene premješta u drugi zatvoreni prostor. Ukoliko je objavljeno premještanje prije početka projekcija, termin projekcije ostaje isti, a ukoliko kiša padne u toku projekcije, projekcija se prekida. Organizator će, ukoliko postoji mogućnost dodatnog slobodnog termina, zakazati dodatnu projekciju.

Ulazak na projekcije u Areni moguć je samo s ulaznicom ili odgovarajućom akreditacijom. Preporuka posjetiteljima je da zauzmu svoja mjesta najkasnije 10 minuta prije početka zvaničnog programa. Festivalske lokacije nemaju numerirana sjedišta.

Ulaz kućnim ljubimcima nije dozvoljen.

Dolaskom na projekciju dajete suglasnost da možete biti fotografirani i snimljeni bez novčane naknade. Pregled posjetitelja i njihovih stvari biti će obavljen radi njihove osobne sigurnosti.

Filmovi prikazani na Festivalu mogu sadržavati eksplicitne scene seksa ili nasilja te se prije kupovine ulaznice preporučuje pregled sadržaja filma na našoj internetskoj stranici, programu ili poveznicama postavljenim na društvenim mrežama.

Organizator Festivala ne odgovara za izgubljene ili ukradene stvari.

 

Skip to content