Ulaznice

INFORMACIJE:

mobitel: 099 5284 329
e-mail: infopunkt@pulafilmfestival.hr

PULSKI FILMSKI FESTIVAL

15. ― 23. 7. 2023.

PRODAJNA MJESTA

FESTIVALSKI INFORMATIVNI PUNKT na Giardinima Od 8. do 22. srpnja 2023. od 09:00 do 22:00
Prodaja ulaznica i suvenira ISPRED ARENE 15. – 22. srpnja 2023. od 18:00 do 00:00 sati

CIJENE ULAZNICA

ONLINE ULAZNICE – POVEZNICA ZA KUPOVINU

Pojedinačne filmske večeri u Areni: 5 EUR
Komplet ulaznica za sve večeri u Areni: 30 EUR

POGODNOSTI ZA STUDENTE I UMIROVLJENIKE

Studenti uz predočenje indeksa ostvaruju pravo na kupnju ulaznice za pojedinačnu večer u Areni po cijeni od 3,5 EUR.
Umirovljenici uz predočenje isječka mirovine ostvaruju pravo na kupnju ulaznice za pojedinačnu večer u Areni po cijeni od 2,5 EUR.
Komplet ulaznica za višečlane obitelji s četvero i više djece – uz predočenje odgovarajuće potvrde o obiteljskom stanju koju prilaže roditelj ili skrbnik, a izdaje nadležni odjel pri Uredu državne uprave u Istarskoj županiji, višečlane obitelji imaju pravo na kupnju kompleta ulaznica za sve večeri po cijeni od 10 EUR po osobi i 2,5 EUR za večer po osobi. Ulaznice se kupuju isključivo na informativnom punktu.

Filmski programi u KINU VALLI, INK i na AMBRELI – slobodan ulaz.

Filmske projekcije na Brijunima:
ulaznice za brod dostupne su u poslovnici Nacionalni Park Brijuni (Fažana) na dan projekcije od 16:00 sati. Cijena ulaznice za brod iznosi 8 EUR, a ulaz na projekciju je slobodan.
Svi međunarodni filmovi bit će podnaslovljeni na hrvatski jezik, a oni koji nisu na engleskom i na engleski jezik. Svi hrvatski filmovi u Areni bit će podnaslovljeni na engleski jezik.

OPĆI UVJETI

Pula Film Festival zadržava pravo izmjene programa.
Pula Film Festival ne obvezuje se na povrat novca od prodaje ulaznica te nije odgovoran za eventualnu štetu u slučaju prekida ili neodržavanja programa uslijed vremenskih nepogoda ili izvanrednih okolnosti.
Na svim festivalskim lokacijama zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava, staklene ambalaže, alkohola te predmeta podesnih za nanošenje tjelesnih ozljeda!

Strogo je zabranjen svaki način audio i video snimanja. U slučaju korištenja bilo koje vrste video opreme (kamere, fotoaparata, mobilnog uređaja), festivalsko osoblje ili osobe iz osiguranja mogu udaljiti osobu koja koristi prethodno spomenutu opremu.
U slučaju kiše, kada organizator Festivala javno objavi putem internetske stranice, društvenih mreža ili lokalnih medija, projekcija se iz Arene premješta u drugi zatvoreni prostor. Ukoliko je objavljeno premještanje prije početka projekcija, termin projekcije ostaje isti, a ukoliko kiša padne u toku projekcije, projekcija se prekida. Organizator će, ukoliko postoji mogućnost dodatnog slobodnog termina, zakazati dodatnu projekciju.
Ulazak na projekcije u Areni moguć je samo s ulaznicom ili odgovarajućom akreditacijom.
Preporuka posjetiteljima je da zauzmu svoja mjesta najkasnije 10 minuta prije početka zvaničnog programa. Festivalske lokacije nemaju numerirana sjedišta.
Ulaz kućnim ljubimcima nije dozvoljen.
Dolaskom na projekciju dajete suglasnost da možete biti fotografirani i snimljeni bez novčane naknade.
Pregled posjetitelja i njihovih stvari biti će obavljen radi njihove osobne sigurnosti.
Filmovi prikazani na Festivalu mogu sadržavati eksplicitne scene seksa ili nasilja te se prije kupovine ulaznice preporučuje pregled sadržaja filma na našoj internetskoj stranici, programu ili poveznicama postavljenim na društvenim mrežama.
Organizator Festivala ne odgovara za izgubljene ili ukradene stvari.

Skip to content